Новини

Splash Awards 2018 поощрява най-добрите Drupal проекти

Splash Awards награждава най-добрите проекти на Drupal в Холандия и Германия вече три години, а Друпал България ще пренесе конкурса за първи път и у нас.

Drupal Bulgaria и Coding Girls подготвят седмица на програмирането в Пловдив,

Drupal Bulgaria и Coding Girls организират специално двудневно събитие за младежи на възраст от 14 до 24 години в Пловдив.

Габриел Унгуреану - Лектор на Drupal Bootcamp Ruse 2017

Най-накрая! Черешката на тортата! За нас е чест да обявим и третия лектор на Drupal Bootcamp Ruse 2017Габриел Унгуреану.

Иво Радуловски - Лектор на Drupal Bootcamp Ruse 2017

Вълнението расте и нямаме търпение да обявим и втория лектор на Drupal Bootcamp Ruse 2017 - Иво Радуловски.

Иво Радуловски е консултант по мениджмънт,  стратегически дизайнер по иновации, предприемач, лектор и ментор.

Васил Бойчев - Лектор на Drupal Bootcamp Ruse 2017

Изключително сме щастливи да обявим първия лектор на Drupal Bootcamp Ruse 2017 - Васил Бойчев.

Какво общо имат Университета Станфорд, Tesla Motors и Белия Дом в САЩ?

През 2000 година белгийски студент създава нова безплатна платформа за изграждане на уеб проекти. Drupal е система с отворен код, написaна на PHP.

25% повече посетители на Друпал Камп 2015!

За пета година Друпал обществото България се събра на ежегодната конференция Друпал Камп София организирана от Фондация Друпал България.
 

Kubair Shirazee на Drupal Camp Sofia 2015

Друпал България има удоволствието да представи кийноут лектора за тазгодишния Друпал Камп. Kubair Shirazee е ИТ консултант над 15 годишен опит. Той предоставя услуги за управителните бордове на компании, изпълнителни директори и предприемачи. Опитът му е предимно в големи мултинационални компании, водещи дигитални агенции и компании за иновативни продукти и услуги.

Научете повече за Drupal 8

По време на най-голямата конференция за Drupal в България, Drupal Camp Sofia 2015, ще имате възможността да научите повече за току-що излязлата официална версия на Drupal. Имаме една обзорна сесия, в която Иво Радуловски ще Ви запознае с новостите в  Drupal 8 от гледна точка на разработчик и потребител. Милка Петкова  ще представи  Друпал 8 през погледа на програмист на Друпал 7.

Излезе Drupal 8 !

Днес излезе версия Drupal 8.0.0, първия официален  рилийз на Drupal 8! Това е най-мащабното обновление в цялата история на Drupal, нашата система за управление на съдържанието с отворен код. Ето няколко от стотиците подобрения в системата Drupal 8:

Страници