25% повече посетители на Друпал Камп 2015!

За пета година Друпал обществото България се събра на ежегодната конференция Друпал Камп София организирана от Фондация Друпал България.
 
Все още ентусиазирани от срещите, сесиите и новините покрай Друпал 8, бързаме да споделим информация за изминалото събитието. След като миналата година имахме само един международен лектор и нямахме трак за гости извън България, тази година се постарахме да върнем събитието към корените му.  Да го направим по-интернационално, разнообразно и не на последно място – двудневно.
 
Като резултат, тази година събитието отново е двудневно и съответно с повече сесии спрямо предходната. Имахме изцяло трак на английски език, през първия ден и гост лектори от Друпал обществото в България и Европа. Имахме лектори и посетители от Македония, Дания, Великобритания, Австрия, Унгария, Белгия и България.
 
От Фондация Друпал България сме ентусиазирани да споделим и още една добра новина. Тази година посетителите на Кампа са с цели 25% повече спрямо миналата. Безкрайно щастливи сме, че нашата основна цел се осъществява –  Друпал общността в България да расте. Затова продължаваме да организираме събития като кампа заедно с инициативите като Друпал курсовете в СофтУни и Друпал Роудшоу в страната.
 
Благодарим отново на всички участници, доброволци и нашите спонсори за подкрепата, която ни оказват в развиването на Друпал общността в България!