Друпал България се мести на Drupal.bg

Фондация Друпал България за в бъдеще ще може да ползва домейнът Drupal.bg .

Това става възможно в благодарение на Димитър Аврамов от Fcolor.bg, който е собственик на домейна в момента. Fcolor.bg са компания, която е позната на българското Drupal общество и са едни от първите, които започнаха да работят за популяризирането на системата в България.

Димитър посрещна с не скрит ентусиазъм новината за създаването на Друпал България. Самият той сподели, че преди време е резервирал домейна Drupal.bg, за да го спаси от опорочаване, на каквото сме били свидетели нееднократно. Димитър сам предложи да прехвърли безвъзмездно правата върху drupal.bg на фондацията и дори вече е насочил DNS записите към нашия сайт.

До дни предстои и реалното прехвърляне на домейна, който ще бъде използван само и единствено с не комерсиална цел за нуждите на Drupal общността в България.

Благодарим на Димитър за подкрепата, която оказва на Друпал България и вярваме, че в негово лице и в лицето на представляваната от него компания Fcolor.bg, Drupal общността приема важни членове, който работят за популяризиране на системата у нас.