Специализрани Drupal кусове в Софтуерния университет

Нeобходимостта от Drupal специалисти става все по-голяма. Големите български и чуждестранни фирми у нас изпитват все по-остър дефицит за добре обучени кадри. Бизнесът все по-малко разчита на висшето образование и се налага да предприема собствени инициативи за да подготви нужните специалисти.

Фондация Друпал България кани всички заинтересовани компании да подкрепят провеждането на курс по Drupal в Софтуерния университет. Трите основни теми, които искаме да застъпим по време на курса са: създаване на уеб сайтове, програмиране за Друпал и дизайн на теми.

Възнамеряваме да предоставим възможност на завършилите курса, които покажат най-високи резултати на крайния изпит, да започнат работа или стаж в компания в България, където да приложат и затвърдят наученото.

Нашето желание е тази инициатива да бъде регулярна и да помогне на повече хора и компании да имат успешенa реализация с Drupal. Идеята е да създадем ядро от компании, които да помогнат с финансирането на тази инициатива, за да сме максимално ефективни по отношение на фирмите и хората желаещи да се занимават професионално с Drupal.  

Каним всички компании, които проявяват интерес да се свържат с нас за да обсъдим заедно програмата и начините, по които всеки може да допринесе обученията да се случат най-добре и да донесат максимална полза както за участниците така и за бизнеса.

Ако темата ви интересува, имате идея, предложение и искате да бъдете част от тази инициатива, не се колебайте да ни пишете.