Superhosting.bg спонсорира Друпал България

СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голямата хостинг фирма в България. Компанията е лидер сред хостинг провайдърите, като предлага услуги с високо качество, поддържани от квалифициран персонал, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа.

СуперХостинг.БГ разполага с офиси в гр. София и търговски представителства в гр. Пловдив и гр. Варна, като за клиентите се предлагат множество различни и удобни начини на заплащане. Параметрите на предлаганите услуги са проектирани, така че да могат да удовлетворят потребностите на максимален брой клиенти в различните пазарни сегменти.

Портфолиото на компанията включва пълна гама хостинг услуги - споделен хостинг и регистрация на домейните в повече от 50 различни TLD, наети (dedicated) и виртуални сървъри (VPS), издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги свързани с популяризация на уеб сайтове, корпоративни хостинг решения и др.

В списъка с по-забележимите събития на компанията са придобиването на хостинг дейността на "Диекс България" ООД (dxbg.com) и "Интернет Корпоративни Системи" (www.icsbg.net), спечелване на първото място в категория "Услуги" на най-престижния уеб фестивал - Албена 2008, подкрепата на редица IT събития, като БГ Сайт 2008 и 2009, P2P Конференцията през 2006, 2007 и 2009 г., Националното състезание по уеб дизайн и програмиране 2008 и 2009 г.,Start UP ITфорум 2009, SEO конференция 2009 и др.

От 2007 г. СуперХостинг.БГ е пълноправен член на Българската Уеб Асоциация, в категорията "Уеб услуги".

За нас, екипът на СуперХостинг.БГ, e важно не само ние да сме №1 – ние се стремим да превърнем нашите клиенти в №1!